Csöcsörésző

blogavatar

Ha én rózsabimbó lehetnék.

Az SI beváltotta a hozzá fűzött reményeket

És már meg is szabadították a melltartójától az idei legizgalmasabb modelljüket.

remény

Danielle Herringtonról már volt szó a blogon, amikor a Sports Illustrated még csak castingot tartot. Jó hír, hogy a válogatáson jól szerepelt a csaj, a lap már publikálta is a vele készített fotósorozatát, hála a jó égnek. Megmutatjuk a legizgisebb képeket. MI hatalmas jövőt jósolunk a csajnak.

remény

Katt lentre a galériáért:

remény

További képek itt.

Tovább

Meztelen piknik, kacsával

Marisa Papen legújabb képsorozatán egy Citroen 2CV típusú gépjárművel járja a vidéket egy szál bugyogóban, ami azért elég irigylésre méltó dolog így február közepén. Remélem a takarón kívül hozott uzsonnás kosarat is, és a végén csobbant egyet a tengerben.

Tovább

Olyan meleg van, nem kell a pulcsi

Persze nem nálunk, hanem azon a kellemesen kietlen helyen, ahol Nicole Naude meztelenkedett egyet pár fotó kedvéért. Jöhetne már a tavasz, tök szarul áll a nagykabát és a vastag pulcsi a csajokon.

Tovább

Ma reggel nagyon nehéz volt felkelni

Tél, nátha, sötét, nyűg, francnak volt kedve ma iskolába menni. De szó sem lehet a lazsálásról, az viszont megnyugtató, hogy nem csak nekünk indult nehezen a reggel, hanem Eileen Heydorn is elég álmatagnak tűnik. Bújnánk vissza a barlangjába.

Tovább

Christina Geiger kabinját megnéznék közelebbről is

Elég hangulatos téli kuckóban fotózták a német alpesi síelőt. Szőrme, privát barlang, fura fotel, és még a sílécek is előkerülnek. Siklanál vele?

Tovább