Csöcsörésző

blogavatar

Ha én rózsabimbó lehetnék.

Levetkőzött a világ leghíresebb plus size modellje

ashley graham

Ashley Graham - aki a Sports Illustratedet is megjárta - lecibált alsóneműben pózolt, ezúttal a V Magazine májusi számában.

Tovább

Sandra teljesen lespriccelte magát, kénytelen volt levetkőzni

SANDRA KUBICKA

Ez van, ha az ember a slaggal szórakozik. Nem baj, szerencsére nincs hideg, és kéznél volt az átlátszó szoknya is. Felülre meg úgyse kell semmi, hiszen a Playboynak lesz a fotózás.

Tovább

Minek fürdőruha, ha úgyis csak a grizzly medvék látnak?

sienna Feher

A bikinifelső nem ijeszti el a macit, de a pucér lány se hozná zavarba. Hát akkor? Sienna Feher meglehetősen hidegnek tűnő tájon mártózott meg meztelenül a friss folyóvízben, és strandolt egyet a parton. Vissza a természetbe, hát!

Tovább

Elsie-t kirakták a sivatagban, egyből levetkőzött

elsie hewitt

Ezek a sivatagi erotikus fotózások már csak ilyenek, főleg, ha az ember lánya playmate-té lesz. Stephan Würth képsorozata címében (Road Warrior) és témájában kicsit a Mad Maxet idézi - nos, ha ilyen lesz az posztfosszilis posztapokalipszis, akkor megyünk, felvásároljuk az összes kőolajat, és kiöntjük a vécébe.

Tovább

Fürdőruha lett a nagyi függönyéből

alexa reynen

Más magyarázatunk nincs Alexa Reynen egyrészes csodájára, amit max egy medencés esküvőn tudnánk elképzelni, de ott is nehezen. A modell szerencsére gyorsan rájött a megoldásra, és levette a furcsa ruhadarabot.

Tovább