Csöcsörésző

blogavatar

Ha én rózsabimbó lehetnék.

Valaki vegyen már egy rendes pólót ennek a lánynak

Ebből kilóg mindene. Elszakadt vagy mi? Eh, ezek a mai fiatalok és a hülye divatuk.

Tovább

A modell, akit kilógattak egy felhőkarcolóból

Mindenki kigúvadt szemmel ájuldozott ezen a videón, pedig nem is a lényeget nézték.

Viki Odintcova felhőkarcoló

Az elmúlt napokban nagy port kavart az interneten az a felvétel, ami sokakhoz először csak képek és gifek formájában jutott el. Ezen egy csajt kilógatnak egy iszonyú magas felhőkarcoló tetejéről, csak azért, hogy lőhessenek róla pár képet. Az emberek hüledeztek, a tériszonyos olvasók sírva kuporogtak az asztal alatt, a kommenthuszárok kommentszablyát lengetve indultak rohamra, mindenki mindent jobban tudott mindenkinél.

Tovább

A lány, aki Coelho mögé rejtette a mellét

joanna krupa

Szerencsére nem a sorozat összes fényképén, csak páron, mert ez a mell bizony nem érdemli meg, hogy egy túlértékel, vigyorgó brazil kopasz feje mögött szomorkodjon.

joanna krupa

Tovább

Virágozzék minden bimbó, éljen a necc!

Nem jutottunk szóhoz, amikor minap megláttuk harcostársunk, a Celebjihad összeállítását. A képmanipulációiról is hírhedt oldal nem volt rest, és összeszedte a 2017-es Sports Illustrated csajainak azon képeit, amelyet magyar portál címlapján a médiaszabályozás miatt nem lenne szabad kitakarás nélkül közölni. Csodálatos és nem létező fürdőruhákban, vagy annak nevezett valamikben láthatók a világ legjobb csajai. A lista még nem teljes, de bízakodásra ad okot.

Tovább

Nagyon kevés embernek áll jól a tűsarkú

Masha Philippova pont ilyen. És akkor az egyéb adottságairól még nem is beszéltünk, pedig érdemes lenne. De hát a képek ugye többet mondanak ezer szónál is, szóval itt egy xx szavas poszt ;)

Tovább