Csöcsörésző

blogavatar

Ha én rózsabimbó lehetnék.

A december a macskaarcú jégkirálynőé

Nincs még egy modell, aki ennyire a telet idézné: Elsa Hosk svéd származású, igazi északi szépség: kék szem, szőke haj, világos bőr. A nevét az egyik legfelkapottabb Disney-hercegnő, a mindenféle jégvarázslatokra képes Elsa is viseli, ráadásul tök ugyanúgy is néznek ki. Plusz a Hoskról a huskey jut az ember eszébe, ami pedig egy szánhúzókutyafaj neve.

Tovább

Miért guggolnak a szlávok csíkos Adidas melegítőkben?

Jó kérdés, hiszen a jelenség már mémmé is vált. Mi példának most Svetlana Zivojinovic modellt hozznánk fel, aki a szerb Vanja "Jimmy" Ivosevic fényképezett. A lányt eddig nem is ismertük, de ezek után feltétlenül figyelemmel fogjuk kísérni a munkásságát.

Tovább

Láttad már a héten Emily Ratajkowski mellét?

A világszép modell valóban többször meztelen, mint ahányszor ruhában van. De ez legyen a legnagyobb baja. Más nem nagyon van. Ilyen mellet csak rajzolni lehet.

emily ratajkowsky

Bónuszként egy visszafogott videó, amiben kedvencünk épp lemozog egy partit.

Tovább

Hentergésből ötös

elyse taylor

Hiszen ilyen taknyos, hideg időben az ember mást sem csinálna, csak henteregne otthon az ágyban, a hetnergést viszont a legjobban egy hentergésprofesszortól lehet megtanulni. A 30 éves, ausztrál származású Elyse Taylor, pedig igencsak annak tűnik.

Tovább

Emily Ratajkowski mellei is a menüre kerültek

Na nem úúúúgy, bár biztos sokan rendelnék. A csodás csöcsű modell/színésznő Snapchaten bolondozott egy kicsit, legyen áldott a szokása.

Tovább