Csöcsörésző

blogavatar

Ha én rózsabimbó lehetnék.

Virágozzék minden bimbó, éljen a necc!

Nem jutottunk szóhoz, amikor minap megláttuk harcostársunk, a Celebjihad összeállítását. A képmanipulációiról is hírhedt oldal nem volt rest, és összeszedte a 2017-es Sports Illustrated csajainak azon képeit, amelyet magyar portál címlapján a médiaszabályozás miatt nem lenne szabad kitakarás nélkül közölni. Csodálatos és nem létező fürdőruhákban, vagy annak nevezett valamikben láthatók a világ legjobb csajai. A lista még nem teljes, de bízakodásra ad okot.

Tovább

Nagyon kevés embernek áll jól a tűsarkú

Masha Philippova pont ilyen. És akkor az egyéb adottságairól még nem is beszéltünk, pedig érdemes lenne. De hát a képek ugye többet mondanak ezer szónál is, szóval itt egy xx szavas poszt ;)

Tovább

Az SI beváltotta a hozzá fűzött reményeket

És már meg is szabadították a melltartójától az idei legizgalmasabb modelljüket.

remény

Danielle Herringtonról már volt szó a blogon, amikor a Sports Illustrated még csak castingot tartot. Jó hír, hogy a válogatáson jól szerepelt a csaj, a lap már publikálta is a vele készített fotósorozatát, hála a jó égnek. Megmutatjuk a legizgisebb képeket. MI hatalmas jövőt jósolunk a csajnak.

remény

Katt lentre a galériáért:

remény

További képek itt.

Tovább

Meztelen piknik, kacsával

Marisa Papen legújabb képsorozatán egy Citroen 2CV típusú gépjárművel járja a vidéket egy szál bugyogóban, ami azért elég irigylésre méltó dolog így február közepén. Remélem a takarón kívül hozott uzsonnás kosarat is, és a végén csobbant egyet a tengerben.

Tovább

Olyan meleg van, nem kell a pulcsi

Persze nem nálunk, hanem azon a kellemesen kietlen helyen, ahol Nicole Naude meztelenkedett egyet pár fotó kedvéért. Jöhetne már a tavasz, tök szarul áll a nagykabát és a vastag pulcsi a csajokon.

Tovább