Csöcsörésző

blogavatar

Ha én rózsabimbó lehetnék.

Meztelen is volt a lány, meg nem is

rhian sugden

Rhian Sugden legújabb képsorozatáról egyből Mátyás király és az okos lány meséje jutott eszünkbe, amikor is a rafinált király egy még rafináltabb lánnyal jön össze, és trükkös kéréseket tesz neki, például hozzon is ajándékot, meg ne is (kap egy galambot, ami elrepül, kösz szépen), öltözzön is fel, meg ne is (a lány egy semmit sem takaró hálóban jön). Asszem Mátyás király sem lenne csalódott az alábbi képek láttán.

Tovább

Nicole Kidman a zuhany alatt mutogatta a mellét

A 49 éves színésznő a HBO Big Little Lies c. új sorozatában szerepelt több, elég felkavaró szexjelenetben is. A sztori szerint egy bántalmazott feleséget alakít (ezért a foltok a testén), akit a jelenetben a férje egy drága nyakékkel, és egy kis zuhany alatti nyalással próbál kiengesztelni.

Tovább

Csöcsörésző extrém – mellével zúzott össze tucatnyi fém üdítős dobozt a lány

Mindenkinek kell egy hobbi, tartja a közhely, Rachel Star Withers épp a fenti szórakozási formát választotta. 0:30-nál azért majdnem félbeszakad a sorozat :DDD

Tovább

A fényképészt is levetkőztették, kiderült, topmodell lehetne

ella weisskamp

Pedig Ella Weisskamp a kamera mindkét oldalán volt már elég sokat, de különösebben nem ismert. Nem csodálkoznánk, ha ez megváltozna a mostani szereplése után.

ella weisskamp

Tovább

Te melyik morcos városi lányt választanád?

flavia lucini samantha gradoville

Flavia Lucini és Samantha Gradoville nagyon nem tűnnek jó kedvűnek a Lui magazin képein, biztos szar hetük volt a melóban. Nem baj, már péntek van, a kioldott nyakkendő és a vállra dobott zakó elég helyénvalónak tűnik. Ha náluk ilyen a casual friday, azt én is elbírnám viselni.

Tovább