Csöcsörésző

blogavatar

Ha én rózsabimbó lehetnék.

Minek fürdőruha, ha úgyis csak a grizzly medvék látnak?

sienna Feher

A bikinifelső nem ijeszti el a macit, de a pucér lány se hozná zavarba. Hát akkor? Sienna Feher meglehetősen hidegnek tűnő tájon mártózott meg meztelenül a friss folyóvízben, és strandolt egyet a parton. Vissza a természetbe, hát!

Tovább

Elsie-t kirakták a sivatagban, egyből levetkőzött

elsie hewitt

Ezek a sivatagi erotikus fotózások már csak ilyenek, főleg, ha az ember lánya playmate-té lesz. Stephan Würth képsorozata címében (Road Warrior) és témájában kicsit a Mad Maxet idézi - nos, ha ilyen lesz az posztfosszilis posztapokalipszis, akkor megyünk, felvásároljuk az összes kőolajat, és kiöntjük a vécébe.

Tovább

Fürdőruha lett a nagyi függönyéből

alexa reynen

Más magyarázatunk nincs Alexa Reynen egyrészes csodájára, amit max egy medencés esküvőn tudnánk elképzelni, de ott is nehezen. A modell szerencsére gyorsan rájött a megoldásra, és levette a furcsa ruhadarabot.

Tovább

Pamela Andersonra még mindig lehet fehérneműkampányt építeni

A Baywatch óta elfelejthetetlen, most 49 éves celeb a Coco De Mernek pózolt. Elég jól.

Tovább

Nagymellű, szőke, mehet a címlapra: ő az új Pamela Anderson

Ilyesmi, vagy talán pontosan ez járhatott Summum magazin szerkesztőinek fejében, amikor az áprilisi szám tartalmán dolgoztak, és végignézték Charlotte McKinney képeit.  Az előfizetők vélhetően hálásak lesznek a redakciónak a jó munkáért. Megmutatjuk a szupermodell képeit, és biztos, ami biztos, előhalásztunk a bombázóról egy közelmúltban készült videót. Enjoy!

Azt mondják, paparazzi anyag. Döntsetek ti!

via hotcelebshome

Tovább