Csöcsörésző

blogavatar

Ha én rózsabimbó lehetnék.

A modell, akit kilógattak egy felhőkarcolóból

Mindenki kigúvadt szemmel ájuldozott ezen a videón, pedig nem is a lényeget nézték.

Viki Odintcova felhőkarcoló

Az elmúlt napokban nagy port kavart az interneten az a felvétel, ami sokakhoz először csak képek és gifek formájában jutott el. Ezen egy csajt kilógatnak egy iszonyú magas felhőkarcoló tetejéről, csak azért, hogy lőhessenek róla pár képet. Az emberek hüledeztek, a tériszonyos olvasók sírva kuporogtak az asztal alatt, a kommenthuszárok kommentszablyát lengetve indultak rohamra, mindenki mindent jobban tudott mindenkinél.

Tovább

A lány, aki Coelho mögé rejtette a mellét

joanna krupa

Szerencsére nem a sorozat összes fényképén, csak páron, mert ez a mell bizony nem érdemli meg, hogy egy túlértékel, vigyorgó brazil kopasz feje mögött szomorkodjon.

joanna krupa

Tovább

Virágozzék minden bimbó, éljen a necc!

Nem jutottunk szóhoz, amikor minap megláttuk harcostársunk, a Celebjihad összeállítását. A képmanipulációiról is hírhedt oldal nem volt rest, és összeszedte a 2017-es Sports Illustrated csajainak azon képeit, amelyet magyar portál címlapján a médiaszabályozás miatt nem lenne szabad kitakarás nélkül közölni. Csodálatos és nem létező fürdőruhákban, vagy annak nevezett valamikben láthatók a világ legjobb csajai. A lista még nem teljes, de bízakodásra ad okot.

Tovább

Nagyon kevés embernek áll jól a tűsarkú

Masha Philippova pont ilyen. És akkor az egyéb adottságairól még nem is beszéltünk, pedig érdemes lenne. De hát a képek ugye többet mondanak ezer szónál is, szóval itt egy xx szavas poszt ;)

Tovább

Az SI beváltotta a hozzá fűzött reményeket

És már meg is szabadították a melltartójától az idei legizgalmasabb modelljüket.

remény

Danielle Herringtonról már volt szó a blogon, amikor a Sports Illustrated még csak castingot tartot. Jó hír, hogy a válogatáson jól szerepelt a csaj, a lap már publikálta is a vele készített fotósorozatát, hála a jó égnek. Megmutatjuk a legizgisebb képeket. MI hatalmas jövőt jósolunk a csajnak.

remény

Katt lentre a galériáért:

remény

További képek itt.

Tovább